Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller mellan dig, användaren av denna webbplats och Children's Beds Home Ltd. , ägaren och leverantören av denna webbplats. Children's Beds Home Ltd. tar integriteten av din information på största allvar. Denna integritetspolicy gäller vår användning av all data som samlas in av oss eller tillhandahålls av dig i samband med din användning av webbplatsen. Vi lagrar inte kreditkortsuppgifter och delar inte heller kunduppgifter med någon tredje part

Läs denna integritetspolicy noggrant.

Definitioner och tolkning

  1. I denna integritetspolicy används följande definitioner:
Data Tillsammans all information som du lämnar till Children's Beds Home via webbplatsen. Denna definition inkluderar, i tillämpliga fall, definitionerna i Data Protection Act 1998;
Småkakor en liten textfil som placeras på din dator av denna webbplats när du besöker vissa delar av webbplatsen och/eller när du använder vissa funktioner på webbplatsen. Detaljer om cookies som används av denna webbplats anges i klausulen nedan ( cookies );
Children's Beds Home , vi eller vi Children's Beds Home , ett företag registrerat i Skottland med registreringsnummer SC552876 vars registrerade kontor är 113 St. Johns Road, Edinburgh, Skottland, EH12 7SB
UK och EU Cookie Law förordningarna om integritet och elektronisk kommunikation (EG-direktivet) 2003, ändrade av förordningarna om integritet och elektronisk kommunikation (EG-direktivet) (ändring) 2011;
Användare eller du någon tredje part som har tillgång till webbplatsen och varken är (i) anställd av Children's Beds Home och agerar under sin anställning eller (ii) engagerad som konsult eller på annat sätt tillhandahåller tjänster till Children's Beds Home och får tillgång till webbplatsen i samband med tillhandahållande av sådana tjänster;
Hemsida webbplatsen som du för närvarande använder , http://www,childb.com/ , och eventuella underdomäner till denna webbplats såvida de inte uttryckligen utesluts av deras egna villkor

2. I denna sekretesspolicy, om inte sammanhanget kräver en annan tolkning:

a. singular inkluderar plural och vice versa;

b. hänvisningar till underklausuler, klausuler, scheman eller bilagor är till underklausuler, klausuler, scheman eller bilagor i denna integritetspolicy;

c. en hänvisning till en person inkluderar företag, företag, statliga enheter, truster och partnerskap;

d. "inklusive" förstås att betyda "inklusive utan begränsning";

e. hänvisning till någon lagstadgad bestämmelse inkluderar varje modifiering eller ändring av den;

f. rubrikerna och underrubrikerna utgör inte en del av denna integritetspolicy

Omfattningen av denna integritetspolicy

    3. Denna integritetspolicy gäller endast Children's Beds Home och användares handlingar med avseende på denna webbplats. Det sträcker sig inte till några webbplatser som kan nås från denna webbplats inklusive, men inte begränsat till, alla länkar vi kan tillhandahålla till saciala media-webbplatser.

Data som samlats in

    4. Vi kan komma att samla in följande data, som inkluderar personuppgifter, från dig:

a. namn

b. Födelsedatum;

c. Kön:

d. Kontaktinformation såsom e-postadresser, personliga adresser och telefonnummer;

i varje fall, i enlighet med denna integritetspolicy.

Vår användning av data

5. I enlighet med Data Protection Act 1998 är Children's Beds Home "datakontrollant".

6. Vi kommer att behålla all information du skickar i 6 månader.

7. Om vi inte är skyldiga eller tillåts enligt lag att göra det, och med förbehåll för eventuella avslöjanden från tredje part som specifikt anges i denna policy, kommer dina uppgifter inte att lämnas ut till tredje part. Detta inkluderar inte våra dotterbolag och/eller andra företag inom vår grupp.

8. Alla personuppgifter lagras säkert i enlighet med principerna i Data Protection Act 1998. För mer information om säkerhet se avsnittet nedan ( Säkerhet ).

9. Någon eller alla av ovanstående data kan krävas av oss från tid till annan för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse när du använder vår webbplats. Specifikt kan data användas av oss av följande skäl:

a. intern registerföring;

b. överföring via e-post av reklammaterial som kan vara av intresse för dig:

c. kontakta för marknadsundersökningsändamål som kan göras med e-post, telefon, fax eller post. Sådan information kan användas för att anpassa eller uppdatera webbplatsen;

d. För att leverera varor till kunden kommer en del av informationen att delas med tjänsteleverantören;

i varje fall, i enlighet med denna integritetspolicy.

Tredje parts webbplatser och tjänster

  10. Children's Beds Home kan från tid till annan anlita andra parters tjänster för att hantera vissa processer som är nödvändiga för driften av webbplatsen. Leverantörerna av sådana tjänster har tillgång till vissa personuppgifter som tillhandahålls av användare av denna webbplats.

11. All data som används av sådana parter används endast i den utsträckning som krävs av dem för att utföra de tjänster som vi begär. All användning för andra ändamål är strängt förbjuden. Dessutom kommer alla data som behandlas av tredje part att behandlas enligt villkoren i denna integritetspolicy och i enlighet med Data Protection Act 1998.

    Länkar till andra webbplatser

 12. Denna webbplats kan från tid till annan tillhandahålla länkar till andra webbplatser. Vi har ingen kontroll över sådana webbplatser och är inte ansvariga för innehållet på dessa webbplatser. Denna integritetspolicy omfattar inte din användning av sådana webbplatser. Du rekommenderas att läsa sekretesspolicyn eller uttalandet för andra webbplatser innan du använder dem.

Förändringar av företagsägande och kontroll

13. Children's Beds Home kan då och då utöka eller minska vår verksamhet och detta kan innebära försäljning och/eller överlåtelse av kontroll över hela eller delar av Children's Beds Home. Data som tillhandahålls av Användare kommer, där det är relevant för någon del av vår verksamhet som överförs på detta sätt, att överföras tillsammans med den delen och den nya ägaren eller den nyligen kontrollerande parten kommer, enligt villkoren i denna integritetspolicy, att tillåtas använda uppgifterna för de ändamål för vilka den ursprungligen levererades till oss.

14. Vi kan också avslöja data till en potentiell köpare av vår verksamhet eller någon del av den.

15. I ovanstående fall kommer vi att vidta åtgärder i syfte att säkerställa att din integritet skyddas.

Kontrollera användningen av dina data

16. Varhelst du måste skicka in data, kommer du att ges alternativ att begränsa vår användning av dessa data. Detta kan inkludera följande:

17. användning av data för direktmarknadsföringsändamål; och

18. dela data med tredje part.

Webbplatsens funktionalitet

19. För att använda alla funktioner och funktioner som är tillgängliga på webbplatsen kan du behöva skicka in vissa uppgifter.

20. Du kan begränsa din webbläsares användning av cookies. För mer information se klausulen nedan ( Cookies ).

    Få tillgång till dina egna uppgifter

   21. Du har rätt att begära en kopia av någon av dina personuppgifter som innehas av Children's Beds Home (där sådan data finns). Informationen är också tillgänglig via ditt onlinekonto på vår hemsida eller så kan du begära en kopia genom att kontakta oss via e-post [email protected]

Begär borttagning av dina uppgifter

   22. Du har rätt att begära att all din data som vi innehar tas bort. Om du vill utnyttja din rätt till radering, kontakta oss via e-postadress [email protected] Du kan också begära att dina uppgifter tas bort via din onlineportal på vår webbplats när du loggar in på ditt konto.

säkerhet

23. Datasäkerhet är av stor betydelse för Children's Beds Home och för att skydda dina data har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa rutiner för att skydda och säkra data som samlas in via denna webbplats.

24. Om lösenordsåtkomst krävs för vissa delar av webbplatsen är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt.

25. Vi strävar efter att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter. Överföring av information över internet är dock inte helt säker och sker på egen risk. Vi kan inte garantera säkerheten för dina data som överförs till webbplatsen.

Småkakor

26. Denna webbplats kan placera och komma åt vissa cookies på din dator. Children's Beds Home använder cookies för att förbättra din upplevelse av att använda webbplatsen och för att förbättra vårt utbud av produkter. Children's Beds Home har noggrant valt dessa cookies och har vidtagit åtgärder för att säkerställa att din integritet alltid skyddas och respekteras.

27. Alla cookies som används av denna webbplats används i enlighet med gällande brittiska och EU-lagstiftning om cookies.

28. Innan webbplatsen placerar cookies på din dator kommer du att visas med ett meddelandefält som begär ditt samtycke för att ställa in dessa cookies. Genom att ge ditt samtycke till att placera cookies gör du det möjligt för Children's Beds Home att ge dig en bättre upplevelse och service. Du kan, om du vill, neka samtycke till placeringen av cookies; dock kanske vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar fullt ut eller som avsett.

29. Denna webbplats kan placera följande cookies:

30. De typer av cookies som vi använder är analytics/performance cookies, såväl som marknadsföringscookies. Analys- och prestandacookies tillåter oss att känna igen och räkna antalet besökare på webbplatsen, hur våra besökare rör sig på webbplatsen och hur de använder webbplatsen. Detta hjälper oss att förbättra hur vår webbplats fungerar, till exempel genom att säkerställa att våra användare enkelt hittar det de letar efter. Det låter oss också uppdatera webbplatsen och se till att den är så enkel som möjligt att använda och upptäcka eventuella fel.

Utöver detta använder vi reklam- eller marknadsföringscookies. Dessa tillåter oss att samla in information om dig för att mer exakt skapa användbar och relevant marknadsföring. Det gör det också möjligt för oss att göra intressebaserad annonsering, såväl som remarketing. Remarketing låter oss veta om du har varit på webbplatsen, vilket gör att vi kan annonsera för dig baserat på produkter som du har tittat på på webbplatsen.

31. Du kan välja att aktivera eller inaktivera cookies i din webbläsare. Som standard accepterar de flesta webbläsare cookies men detta kan ändras. För ytterligare information, se hjälpmenyn i din webbläsare.

32. Du kan välja att ta bort cookies när som helst; dock kan du förlora all information som gör att du kan komma åt webbplatsen snabbare och mer effektivt, inklusive, men inte begränsat till, anpassningsinställningar.

33. Det rekommenderas att du ser till att din webbläsare är uppdaterad och att du konsulterar den hjälp och vägledning som tillhandahålls av utvecklaren av din webbläsare om du är osäker på att justera dina sekretessinställningar.

Allmän

34. Du får inte överföra några av dina rättigheter enligt denna integritetspolicy till någon annan person. Vi kan komma att överföra våra rättigheter enligt denna integritetspolicy där vi rimligen tror att dina rättigheter inte kommer att påverkas.

35. Om någon domstol eller behörig myndighet finner att någon bestämmelse i denna integritetspolicy (eller del av någon bestämmelse) är ogiltig, olaglig eller omöjlig att verkställa, kommer denna bestämmelse eller delbestämmelse, i den utsträckning som krävs, att anses vara raderad, och giltigheten och verkställbarheten av de andra bestämmelserna i denna integritetspolicy kommer inte att påverkas.

36. Om inte annat överenskommits, kommer ingen försening, handling eller underlåtenhet från en part att utöva någon rättighet eller gottgörelse att betraktas som ett avstående från denna eller någon annan rättighet eller gottgörelse.

37. Detta avtal kommer att styras av och tolkas i enlighet med lagen i England och Wales. Alla tvister som uppstår under avtalet kommer att vara föremål för den exklusiva jurisdiktionen för de engelska och walesiska domstolarna.

Ändringar av denna integritetspolicy

38. Children's Beds Home förbehåller sig rätten att ändra denna integritetspolicy som vi kan anse vara nödvändiga från tid till annan eller som kan krävas enligt lag. Eventuella ändringar kommer omedelbart att publiceras på webbplatsen och du anses ha accepterat villkoren i integritetspolicyn vid din första användning av webbplatsen efter ändringarna.

Du kan kontakta Children's Beds Home via e-post på [email protected]