Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö koskee sinua, tämän verkkosivuston käyttäjää ja Children's Beds Home Ltd. :tä, tämän verkkosivuston omistajaa ja tarjoajaa. Children's Beds Home Ltd. suhtautuu tietojesi yksityisyyteen erittäin vakavasti. Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkien keräämiemme tai sinun toimittamiesi tietojen käyttöä liittyen verkkosivuston käyttöön. Emme tallenna luottokorttitietoja emmekä jaa asiakastietoja kolmansille osapuolille

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti.

Määritelmät ja tulkinta

  1. Tässä tietosuojakäytännössä käytetään seuraavia määritelmiä:
Data Yhteenvetona kaikki tiedot, jotka lähetät Children's Beds Home verkkosivuston kautta. Tämä määritelmä sisältää soveltuvin osin vuoden 1998 tietosuojalain määritelmät;
Keksit pieni tekstitiedosto, jonka tämä verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivuston tietyissä osissa ja/tai kun käytät tiettyjä verkkosivuston ominaisuuksia. Yksityiskohdat tämän verkkosivuston käyttämistä evästeistä on esitetty alla olevassa lausekkeessa ( Evästeet );
Children's Beds Home , me tai me Children's Beds Home , Skotlannissa perustettu yhtiö, jonka rekisteröintinumero on SC552876 ja jonka rekisteröity kotipaikka on 113 St. Johns Road, Edinburgh, Skotlanti, EH12 7SB
Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n evästelaki tietosuoja- ja sähköisen viestinnän (EY-direktiivi) säännökset 2003, sellaisena kuin se on muutettuna tietosuoja- ja sähköisen viestinnän (EY-direktiivi) (muutos) asetuksilla 2011;
Käyttäjä tai sinä mikä tahansa kolmas osapuoli, joka käyttää verkkosivustoa ja joka ei ole (i) Children's Beds Home palveluksessa ja toimi työssään tai (ii) toimii konsulttina tai muuten tarjoaa palveluja Children's Beds Home ja käyttää verkkosivustoa tällaisten palvelujen tarjoaminen;
Verkkosivusto tällä hetkellä käyttämäsi verkkosivusto , http://www,childb.com/ ja kaikki tämän sivuston aliverkkotunnukset, elleivät ne nimenomaisesti sulje pois niiden omilla ehdoilla

2. Tässä tietosuojakäytännössä, ellei konteksti vaadi erilaista tulkintaa:

a. yksikkö sisältää monikon ja päinvastoin;

b. viittaukset alalausekkeisiin, lausekkeisiin, aikatauluihin tai liitteisiin ovat tämän tietosuojakäytännön alakohtia, lausekkeita, aikatauluja tai liitteitä;

c. viittaus henkilöön sisältää yrityksiä, yhtiöitä, julkisyhteisöjä, säätiöitä ja kumppanuuksia;

d. "mukaan lukien" ymmärretään tarkoittavan "mukaan lukien rajoituksetta";

e. viittaus mihin tahansa lakisääteiseen säännökseen sisältää sen muutoksen tai muutoksen;

f. otsikot ja alaotsikot eivät ole osa tätä tietosuojakäytäntöä

Tämän tietosuojakäytännön laajuus

    3. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain Children's Beds Home ja Käyttäjien toimintaa tämän verkkosivuston suhteen. Se ei ulotu mihinkään verkkosivustoihin, joille pääsee tältä verkkosivustolta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki linkit, joita voimme tarjota sacial media -sivustoille.

Kerätyt tiedot

    4. Saatamme kerätä sinulta seuraavia tietoja, jotka sisältävät henkilötietoja:

a. Nimi

b. Syntymäaika;

c. Sukupuoli:

d. Yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteet, henkilökohtaiset osoitteet ja puhelinnumerot;

joka tapauksessa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tietojen käyttömme

5. Vuoden 1998 tietosuojalain mukaisesti Children's Beds Home on "tietojen valvoja".

6. Säilytämme kaikkia lähettämiäsi tietoja 6 kuukautta.

7. Ellei meitä velvoita tai salli laki tehdä niin ja jollei tässä käytännössä erikseen määritellyistä kolmannen osapuolen ilmoituksista, tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tämä ei sisällä tytäryhtiöitämme ja/tai muita konserniin kuuluvia yrityksiä.

8. Kaikki henkilötiedot säilytetään suojatusti vuoden 1998 Data Protection Actin periaatteiden mukaisesti. Katso lisätietoja turvallisuudesta alla olevasta lausekkeesta ( Turvallisuus ).

9. Saatamme ajoittain vaatia mitä tahansa tai kaikkia yllä olevista tiedoista tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja kokemuksen käyttäessäsi verkkosivustoamme. Erityisesti saatamme käyttää tietoja seuraavista syistä:

a. sisäinen kirjanpito;

b. sinua mahdollisesti kiinnostavien mainosmateriaalien lähettäminen sähköpostitse:

c. ota yhteyttä markkinatutkimustarkoituksiin, jotka voidaan tehdä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Tällaisia tietoja voidaan käyttää verkkosivuston mukauttamiseen tai päivittämiseen;

d. Tavaroiden toimittamiseksi asiakkaalle osa tiedoista jaetaan palveluntarjoajan kanssa;

joka tapauksessa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot ja palvelut

  10. Children's Beds Home voi ajoittain käyttää muiden osapuolten palveluita tiettyjen Verkkosivuston toiminnan kannalta välttämättömien prosessien hoitamiseen. Tällaisten palvelujen tarjoajilla on pääsy tiettyihin tämän verkkosivuston käyttäjien antamiin henkilötietoihin.

11. Kaikkia tällaisten osapuolten käyttämiä tietoja käytetään vain siinä määrin kuin ne vaativat pyytämiemme palvelujen suorittamiseen. Kaikki käyttö muihin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Lisäksi kaikkia kolmansien osapuolien käsittelemiä tietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön ehtojen ja vuoden 1998 tietosuojalain mukaisesti.

    Linkkejä muille sivustoille

 12. Tämä verkkosivusto voi ajoittain sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Emme voi valvoa tällaisia verkkosivustoja, emmekä ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä. Tämä tietosuojakäytäntö ei ulotu tällaisten verkkosivustojen käyttöön. Sinun on suositeltavaa lukea muiden verkkosivustojen tietosuojakäytäntö tai lausunto ennen niiden käyttöä.

Muutokset yrityksen omistuksessa ja määräysvallassa

13. Children's Beds Home voi ajoittain laajentaa tai supistaa liiketoimintaamme, ja tämä voi tarkoittaa koko Children's Beds Homen tai sen osan myyntiä ja/tai hallinnan siirtämistä. Käyttäjien toimittamat tiedot siirretään yhdessä tämän osan kanssa, jos se on merkityksellistä jollain tavalla siirretyn liiketoimintamme kannalta, ja uusi omistaja tai uusi määräysvaltaosapuoli saa tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti käyttää tietoja tarkoituksiin, joita varten se meille alun perin toimitettiin.

14. Saatamme myös paljastaa tietoja liiketoimintamme tai sen osan mahdolliselle ostajalle.

15. Yllä mainituissa tapauksissa ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme yksityisyytesi suojan.

Tietojesi käytön hallinta

16. Aina kun sinua vaaditaan toimittamaan tietoja, sinulle annetaan vaihtoehtoja rajoittaa näiden tietojen käyttöä. Tämä voi sisältää seuraavat:

17. Tietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin; ja

18. Tietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa.

Verkkosivuston toimivuus

19. Käyttääksesi kaikkia verkkosivustolla olevia ominaisuuksia ja toimintoja saatat joutua toimittamaan tiettyjä tietoja.

20. Voit rajoittaa Internet-selaimesi evästeiden käyttöä. Katso lisätietoja alla olevasta lausekkeesta ( Evästeet ).

    Pääsy omiin tietoihisi

   21. Sinulla on oikeus pyytää kopio kaikista Children's Beds Home hallussa olevista henkilötiedoistasi (missä tällaisia tietoja säilytetään). Tiedot ovat saatavilla myös verkkotilisi kautta verkkosivuillamme tai voit pyytää kopion ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Pyydä tietojesi poistamista

   22. Sinulla on oikeus pyytää kaikkien hallussamme olevien tietosi poistamista. Jos haluat käyttää poistooikeuttasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Voit myös pyytää tietojesi poistamista verkkosivustomme verkkoportaalin kautta, kun kirjaudut sisään tilillesi.

Turvallisuus

23. Tietoturva on erittäin tärkeää Children's Beds Homelle, ja tietojesi suojaamiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt tämän verkkosivuston kautta kerättyjen tietojen turvaamiseksi.

24. Jos tietyt Verkkosivuston osat edellyttävät salasanaa, olet vastuussa tämän salasanan luottamuksellisuudesta.

25. Pyrimme tekemään parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi. Tietojen siirtäminen Internetin kautta ei kuitenkaan ole täysin turvallista, ja se tapahtuu omalla vastuullasi. Emme voi taata Verkkosivustolle siirrettyjen tietojesi turvallisuutta.

Keksit

26. Tämä verkkosivusto saattaa asettaa ja käyttää tiettyjä evästeitä tietokoneellesi. Children's Beds Home käyttää evästeitä parantaakseen verkkosivuston käyttökokemustasi ja tuotevalikoimaamme. Children's Beds Home on valinnut huolellisesti nämä evästeet ja ryhtynyt toimiin varmistaakseen, että yksityisyyttäsi suojataan ja kunnioitetaan aina.

27. Kaikkia tämän verkkosivuston käyttämiä evästeitä käytetään Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n voimassa olevan evästelain mukaisesti.

28. Ennen kuin verkkosivusto sijoittaa evästeitä tietokoneellesi, sinulle näytetään viestipalkki, jossa pyydetään suostumustasi näiden evästeiden asettamiseen. Antamalla suostumuksesi evästeiden asettamiseen annat Children's Beds Homelle mahdollisuuden tarjota sinulle paremman kokemuksen ja palvelun. Voit halutessasi evätä suostumuksesi evästeiden asettamiseen; Tietyt verkkosivuston ominaisuudet eivät kuitenkaan välttämättä toimi täysin tai tarkoitetulla tavalla.

29. Tämä verkkosivusto voi sijoittaa seuraavat evästeet:

30. Käyttämämme evästetyypit ovat analytiikka-/suorituskykyevästeet sekä markkinointievästeet. Analytiikka- ja suorituskykyevästeet antavat meille mahdollisuuden tunnistaa ja laskea verkkosivustolla vierailijoiden määrän, kuinka vierailijamme liikkuvat verkkosivustolla ja kuinka he käyttävät verkkosivustoa. Tämä auttaa meitä parantamaan verkkosivustomme toimintaa esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjämme löytävät etsimänsä helposti. Sen avulla voimme myös päivittää verkkosivustoa ja varmistaa, että sen käyttö on mahdollisimman helppoa, sekä havaita mahdolliset virheet.

Tämän lisäksi käytämme mainos- tai markkinointievästeitä. Niiden avulla voimme kerätä tietoja sinusta, jotta voimme luoda entistä tarkemmin hyödyllistä ja asiaankuuluvaa markkinointia. Sen avulla voimme myös tehdä aihepiiriin perustuvaa mainontaa sekä uudelleenmarkkinointia. Uudelleenmarkkinoinnin avulla voimme tietää, oletko käynyt verkkosivustolla, jolloin voimme mainostaa sinulle verkkosivustolla katsomiesi tuotteiden perusteella.

31. Voit ottaa evästeet käyttöön tai poistaa ne käytöstä Internet-selaimessasi. Oletuksena useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet, mutta tätä voidaan muuttaa. Katso lisätietoja Internet-selaimesi ohjevalikosta.

32. Voit poistaa evästeet milloin tahansa; Saatat kuitenkin menettää kaikki tiedot, joiden avulla voit käyttää verkkosivustoa nopeammin ja tehokkaammin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, personointiasetukset.

33. On suositeltavaa varmistaa, että Internet-selaimesi on ajan tasalla ja että tutustut Internet-selaimesi kehittäjän antamiin ohjeisiin ja ohjeisiin, jos olet epävarma tietosuoja-asetustesi säätämisestä.

Kenraali

34. Et voi siirtää mitään tämän tietosuojakäytännön mukaisia oikeuksiasi kenellekään toiselle henkilölle. Voimme siirtää tämän tietosuojakäytännön mukaiset oikeutemme, jos uskomme kohtuudella, että oikeuksiisi ei puututa.

35. Jos jokin tuomioistuin tai toimivaltainen viranomainen toteaa, että jokin tämän tietosuojaselosteen määräys (tai sen osa) on pätemätön, laiton tai täytäntöönpanokelvoton, kyseinen määräys tai osa säännöstä katsotaan vaaditussa laajuudessa poistetuksi, ja Tämä ei vaikuta tämän tietosuojaselosteen muiden ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

36. Ellei toisin ole sovittu, minkään osapuolen viivästymisen, toiminnan tai laiminlyönnin minkään oikeuden tai oikeussuojakeinon käyttämisessä ei katsota luopuvan tästä tai mistä tahansa muusta oikeudesta tai oikeussuojakeinosta.

37. Tähän Sopimukseen sovelletaan Englannin ja Walesin lakia ja sitä tulkitaan sen mukaisesti. Kaikki Sopimuksesta johtuvat riidat ovat Englannin ja Walesin tuomioistuinten yksinomaisen lainkäyttövallan alaisia.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

38. Children's Beds Home pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain katsomamme tarpeelliseksi tai lain edellyttämällä tavalla. Kaikki muutokset julkaistaan välittömästi verkkosivustolla, ja sinun katsotaan hyväksyneen tietosuojakäytännön ehdot, kun käytät verkkosivustoa ensimmäistä kertaa muutosten jälkeen.

Voit ottaa yhteyttä Children's Beds Homeen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]